Áraink

Regisztráció: 13000 Ft (egyszeri)
Az alapadatok felvételét, és a keresőrendszerbe történő berögzítését jelenti, valamint azon Ügyfeleink számára, akik nem rendelkeznek weblappal, egy oldalas bemutatkozó anyag elkészítését, az általuk digitális formában átadott kép, és szöveganyagból.Fenntartás: 12000 Ft (évente)
Tartalmazza a berögzített adatok, valamint az elkészített bemutatkozó oldal tizenkét hónapon át történő, folyamatos megjelenítését www.webcimek.hu weboldalon, valamint a Megrendelő már meglévő weboldalára, vagy bemutatkozó oldalára mutató közvetlen linkelési lehetőséget. Ezeken kívül a vállalkozás alapadatainak változása esetén azok módosítását.Regisztráció (telephely): 2000 Ft (egyszeri)
Azoknak a cégeknek, amelyek székhelyükön (telephelyükön) kívül újabb telephelyet, vagy telephelyeket szeretnének regisztrálni, nem kell megfizetni az érintett telephelyek után a teljes regisztrációs díjat (13.000 Ft). Számukra egy ennél lényegesen alacsonyabb díjat állapítottunk meg a további telephelyek alapadatainak felvételére, és a keresőrendszerbe történő berögzítésére. (ez a kedvezmény, csak a további telephelyekre vehető igénybe, abban az esetben, ha már egy székhelyet, vagy telephelyet teljes áron regisztráltunk)Fenntartás (telephely): 3000 Ft (évente)
Azoknak a cégeknek, amelyek több telephelyet regisztráltak, nem kell megfizetni a telephelyenkénti teljes fenntartási díjat (12.000 Ft). Számukra egy ennél lényegesen alacsonyabb díjat állapítottunk meg, mely tartalmazza a telephelyre vonatkozóan berögzített adatok, tizenkét hónapon át történő, folyamatos megjelenítését www.webcimek.hu weboldalon, valamint a Megrendelő már meglévő weboldalára, vagy bemutatkozó oldalára mutató közvetlen linkelési lehetőséget. Ezeken kívül a vállalkozás alapadatainak változása esetén azok módosítását. (ez a kedvezmény, csak a további telephelyekre vehető igénybe, abban az esetben, ha már egy székhelyet, vagy telephelyet teljes áron regisztráltunk)Bemutatkozó oldal készítése: ingyenes
Egy a cégünk által készített bemutatkozó oldal elkészítését takarja azok számára, akik még nem rendelkeznek saját weboldallal. Az oldalra legfeljebb 8-10 képet, és az ehhez szükséges szöveget lehet feltenni. A képeket, és a szöveget képviselőnknek lehet átadni floppy, vagy CD lemezen, vagy e-mailben kérjük eljuttatni az info@webcimek.hu címre. Amennyiben cége több telephellyel rendelkezik, mindegyik telephelynél ez az oldal lesz látható. Ha Ön azt szeretné, hogy minden telephelynél más-más bemutatkozó oldal készüljön, abban az esetben ezek közül csak az egyik elkészítése ingyenes. A továbbiakat 5.000 Ft+Áfa áron tudjuk elkészíteni.