Cégbemutató

A www.webcimek.hu létrejöttének célja, hogy az Internetet használók egyre növekvő táborának megfelelő találkozási pontot kínáljunk.

A cégeket, vállalkozásokat, magánszemélyeket, amikor elkészítették weblapjukat egy dolog vezérelte, hogy amit képviselnek, gyártanak, értékesítenek, szolgáltatnak, minél többen megismerjék. Ezekről a lehető legtöbb információt átadhassák azoknak, akiket érint az ő tevékenységük, hobbijuk.

Nincs weblapja?

Ez sem probléma többet. Mi elkészítjük Önnek 1 oldalas ismertetőjét, amit elhelyezünk a www.webcimek.hu/cégnév címszó alá és az érdeklődő máris információhoz jut. Ha még is úgy dönt, hogy saját weblapot szeretne, ebben is segítséget nyújtunk és elkészítjük a honlapját!

Miután elkészült a weblap jön a következő probléma: hogyan tudassák az érdeklődőkkel, hogy hol találkozhatnak az információval az Interneten.

Mi vállaljuk, hogy megismertetjük az Internet felhasználókkal a www.webcimek.hu oldalt, ahonnan bárki, bárkiről, bármiről, bárhonnan, bármikor megtalálhatja az őt érdeklő weboldalt.

Rendszerünk segítségével a "piac" összes szereplője megtalálja számítását. A regisztráló partner weboldalát egyre többen megismerik, az érdeklődő látogató egyre több cég tevékenységét, szolgáltatását ismerheti meg, amit bármikor felhasználhat. A magánszemélyek weboldalait látogatók pedig a saját hobbijukhoz, "szenvedélyükhöz" találhatják meg a megfelelő társaságot.

A fenti célok megvalósításának elengedhetetlen feltétele a regisztrálás!

Csatlakozzon most!

Célunk, a folyamatosan bővülő szolgáltatásaink mellett, ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését és még nem regisztráltatta be weblapját, jelezze felénk (info@webcimek.hu), és munkatársunk felkeresi Önt.